obecně známá věc

obecně známá věc

Anotace: Be yourself no matter what they say

skoro každý den
vídávám tě sedět s nohami křížem
na lavičce v parku Snů
upoutaná vlastní představou cizince
otvíráš prázdnou obálku
zatímco opar noci odplouvá
pouliční světla zahalují ti tvář
a už opět znovu se usmíváš
jako nový den
jež z nebe bez rozmyslu slétl
aniž by se zastavil či spletl

kdyby tušil tvou tvář
vstváváš
do pláště se ukládáš
snad zítra
zrodí se ten pravý čas rozdnívání v magnetové hoře
Autor ricda, 12.12.2009
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Okřídlená Lištička, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí