První polibek

První polibek

Anotace: ...tu sladkou chut mám stále na rtech:-*

Byl krásný slunný den.
Myslím, že čtvrtek pátého.
Šli jsme po nábřeží.
Čas s tebou, byl něco tak vzácného!

Držel sis mě pevně,
mojí dlan na té své.
Tvé ruce jsem hřála ve svých,
byly krásně studené!

Vzpomínám na tu chvíli,
kdy přitáhl sis mě k sobě.
Políbil jsi mě na rty!
Však já už byla dávno tvoje!

Miláčku Naše každá vteřina
je uchovaná v mém srdíčku.
Někdy ráda vzpomínám
a čtu si v Našich chviličkách
jak v holčičím deníčku!
Autor Bereniké, 12.12.2009
Přečteno 416x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, L. Šebestián Borský, Taris, Simísek, Neldor, Květka Š., Giginka, Radek.oslov.Šafárik, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Každé poprvé je vždy krásné:)

13.12.2009 09:41:00 | Simísek

hezky od srdíčka..

12.12.2009 21:03:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí