little by little

little by little

Anotace: pořád špatnej

krůček po krůčku odcházím
naposledy se obracím
proč ale pořád ten pocit ve mě vězí
jako bych po něčem toužil
a jde bez toho jedině nežít
chlastem to hasím
stejně ale bolí to
tak promiň promiň
za to že jsem nebyl s tebou
tak jak bych měl
ty se teď můžeš smát dál
ale já?
se jen s tebou mohu smát
nemůžu uvěřit že už se nevrátíš
nemůžu uvěřit že už nemám čekat
nevěřím už vlastně ničemu a nikomu
poední obětí, poslední polibek
navždy bude mým
nikdy nenechám si ho vzít
život prožiju s ním
spadla hvězda
raději si nic nepřeji
chtěl bych být s tebou
a přitom už zvony lásky neznějí
s bohem dali jsme si
teď nebe krájí tvé řasy
v oblacích se obrátil další pták
já vrátil bych se zrovna tak
jak jsem řekl už nemůžu čekat
jak jsem řekl nesmím už ani doufat
Autor Mirusek, 12.12.2009
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, come-past traveller
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí