Prý přebolí

Prý přebolí

Anotace: "K"

Chybíš mi - tak moc ..

V každém prázdném dechu - a lží nevyjímaje,
kdy ramena napřímím že je to PRAVDA !
Že domněnka tvá - je víc jak jen padlá !
Lživě přísahám, že MOJE pravda je ..

Pro vlastní obranu a tvé trvalé nevědomí,
v oběť dám vlastní - zbytkové city,
ne! Já již nevěřím, na slova "kdyby",
být sama - bez tebe ... Vhodné je obojí !

Pro poslední pohled a mávnutí do vzduchu dlaní,
pošlu ti posledních úsměvu pár,
snad proto, abys vzpomínal ..
Až jednou myšlenky toulavé doplují ke m.. k ní.

Vždyť přece .. všechno prý přebolí.
Autor Analisieren, 12.12.2009
Přečteno 333x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, aniger, labuť, Psavec, Larey, Bereniké, enigman, Hloupá Květinka, Giginka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju všem ..

13.12.2009 15:35:00 | Analisieren

Přebolí, ale dlouho to trvá.

13.12.2009 12:00:00 | Psavec

nádherné...nejhezčí je ten konec!!!

13.12.2009 10:16:00 | Bereniké

nepřebolí...

13.12.2009 00:33:00 | enigman

Závěr..je asi nejbolestivější.. :( ST za krásu a pro radost

12.12.2009 23:42:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí