Jarouškovi

Jarouškovi

Anotace: Karta se v mém životě obrátila ..

Jen pro mého Jarouška já teď báseň píši
Vžijme se teď do pohádek a do bájných říší
Za sedmero horami, řekami a nebem modrým
Žije jinoch jménem Jarda se srdíčkem dobrým

Jako správný klučina vydává se do světa
Pro poznání: co se děje, kam skřivan vždy odlétá
Dupe, ťupká, jak mu nohy dovolí
Párkrát je mu blaze, jindy pozná nevoli

Jak tak kráčí tam a zpět
Shrneme to do pár vět:
Jeho srdce neustále tuší
Že spatřilo spřízněnou duši

Jinoch Jarda jde hned za ní
A dvoří se jí bez přestání
Protože ji má tak rád
A chce jí srdce darovat

Jakpak příběh skončí nevím
Však do očí Ti nyní pravím:
Že v mém srdci zůstaneš stále
Navěky a déle
Autor wigi.sama, 13.12.2009
Přečteno 581x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Chancer, come-past traveller
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké..gratuluji ;-)

13.12.2009 19:55:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí