ztraceno

ztraceno

Anotace: citový výlev

Snažím se nemyslet
Na bolest, kterou cítím,
nad tím nepřemýšlet,
do temnot se řítím.

Všechno jsme již ztratili,
nic netrvá věčně,
vše se rozplynulo po chvíli,
kvůli této slečně.

nemohu uvěřit,
je to tak těžké,
není komu se svěřit,
opravdu nemám to lehké.
Autor stefi, 13.12.2009
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: come-past traveller
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí