KONEC

KONEC

Anotace: ....

Kroky utichly, cit šel spát
a já doufala, že bdí napořád
Soucit a svoboda o slovo se přou
pospolu už daleko nedojdou

Kroky utichly a bolest ještě pláče
smůla proradná píská tak jak skáčeš
Samota náhle zahalí nás
Srdce najednou ztratí hlas.

Nejvíce ublíží vzpomínka na štěstí
budoucnost však štěstí nevěstí
Změnila se na stařenu jež bývala kráskou
Odpusť a sbohem buď, má lásko...
Autor Janishka, 13.12.2009
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: Maro Deives, Ilcosek, aniger, labuť, come-past traveller
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné, ale stává se :-(

05.02.2010 22:29:00 | Maro Deives

Smutná lásková...

13.12.2009 13:40:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí