Touha

Touha

Anotace: ...

Touha, to je teplý dotek
Dva páry rukou vroucně čekají
Až se oči, ústa, těla nedají
A schoulí se v malý tmavý koutek

Touha, to je vůně vlasů
Do polštářů jak pavučina vpletená
Najednou hlásek lehce zasténá
Aby nevyplašil tu nevinnou krásu

Touha, to je měkká bavlna
Vzduchoprázdnem nás oba zahalí
Nejsme už dávno nezralí
Až teď je ta chvíle úplná

Touha je život a touha jsi Ty
Odcházíš a přicházíš
Jako do trezoru ji do mě uložíš
Tak už mě miluj, buď té dobroty
Autor Koza, 13.12.2009
Přečteno 581x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Niky88, Juraj Hrom, jedam, Jiří I.Zahradník, Oťas, Pevya, UCET KE ZRUSENI, bobi bobie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překrásná, moc se mi líbí...*:)

03.06.2011 17:36:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí