Motýl

Motýl

Anotace: ...

Sedl si mi na dlaň motýl
Křídla pestrá ale velmi křehká
Možná s květinou si spletl
Moji kůži s růží a přistál na ni zlehka

Dívá se dokola velkýma očima
A prostředí hledá sobě tak známé
Jsem pro něj však zcela neznámá končina
Jiná než kopretina, tulipán nebo růže plané

Šimrá mě zlehounka něžnými tlapkami
Hledá svůj nektar, pomalu procitá
Vždyť ten květ nevoní ranní rosy kapkami
Čím to, že přesto chce zůstat, že změnu uvítá

Neodleť, poklade, je to dnes poprvé
Co tohle prožívám a bojím se nadechnout
Bojím se síly srdcem vlévající do krve
Že je to naposled, co mohu na Tebe pohlédnout

Cenu máš větší, než dokážu rozpoznat
Držím Tě na dlani a jako bys pochopil
že to, co prožívám mohu jen k Lásce přirovnat
Neodleť, poklade, dnem i nocí jsem o Tobě léta snil
Autor Koza, 13.12.2009
Přečteno 429x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Niky88, Juraj Hrom, jedam, Oťas, Pevya, Kars, Shnecek, Zefi, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásnej rým -kůži s růží.ST

15.12.2009 21:20:00 | Shnecek

Motýl - posel krásy a něhy..ST!

13.12.2009 14:46:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí