Ze snů jen část

Ze snů jen část

Anotace: když už se sny plní, tak jen z části.. ale to je život

Snil jsem o krásném ránu
pohlazení při probuzení
pohledem z okna
na sněhem pokrytou zem
místo toho
se sen splnil jen tak trošku
vločky padají
a tráva má tak možná
s vodou a bahnem sněm.

Snil jsem o životě s Tebou
dal jsem Ti srdce
a řekl hlídej ho
že budeme ho hlídat ve dvou
nechtěl jsem aby plakalo
ale sny se neplní jak mají
život s Tebou mám tak na půl
ale to my nechcem
já to chápu
už i ta půlka odchází.
Autor Larey, 13.12.2009
Přečteno 287x
Tipy 10
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Juraj Hrom, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Bíša, Kapka, Květka Š., aniger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se mi líbí,pěkně jsi to napsal...

13.12.2009 17:00:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí