Touha

Touha

Anotace: toužím- tedy jsem...

Chtěl bych s tebou být jen,
chtěl bych Tě líbat každý den,
chtěl bych ti splnit každý sen...

Chci tě v minutě líbat nastokrát,
chci si s tvými prsty a vlásky hrát,
chci tě hladit a říkat mám tě rád....
Toužím tě stále v mém objetí mít,
toužím denně má lásko s tebou být,
toužím nektar lásky s tebou pít...
Autor L. Šebestián Borský, 13.12.2009
Přečteno 587x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Kallkaa, Bereniké, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí