Zas

Zas

Anotace: ...

Zas jsi mě donutila se omluvit
za slova která jsem musel vyslovit.

Zas jsi me donutila se litovat
že myšlenku na tebe si nemůžu dovolit.
Autor Ypsilone, 13.12.2009
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí