Chtěl bych mít....

Chtěl bych mít....

Anotace: Kéž bych ti mohl říct co bych chtěl...

Chtěl bych Tě lásko, mít,
Chtěl bych Tě nežně políbit,
Chtěl bych Tě za ručku vzít,
A ze strachu Tě nepustit,
Chtěl bych Tě líbat každý den,
Óóó to je pro mě pouhý sen,
Chtěl bych Ti splnit každé přání,
Bože, to je úžasné milování,
Chtěl bych si s Tvými prstíčky hrát,
chci Tě hladit a říkat, jak Tě mám rád,
toužím Tě stále v objetí mít,
toužím denně s Tebou být,
a zapomenout na to, že to byl jen sen.
Autor M4TT3X, 13.12.2009
Přečteno 620x
Tipy 5
Poslední tipující: Neldor, Mraveneček, Bereniké
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc děkuji

13.12.2009 21:07:00 | M4TT3X

Moc krásný...:-)

13.12.2009 20:59:00 | Bereniké

Vítej na Liter.cz! opravdu zamilované...

13.12.2009 19:31:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí