Mé city k Tobě

Mé city k Tobě

Anotace: Byla jsi má první

Záříš jako sluneční záře,
máš tak krásné růžové tváře.
Když se do tebe zadívám svým zrakem,
bojuji se sebou jako s dravým ptákem.

Moc dobře víš, jak rád tě mám,
protože tě nějakou dobu znám.
Vášnivou lásku zkrotit nejde,
někde pomine, jinde zase vzejde.

Kdybych dokázal snést modré z nebe,
udělal bych to jen a jen pro tebe.
Pro mne jsi jako bohyně Země,
uchovávám si to hluboko ve mě.

Tvůj polibek je jak oáza na poušti,
ten nádherný pocit mne stále neopouští.
Tvé oči jsou jako polární záře,
když se ti do nich dívám rudnou mi tváře.

Tuto báseň tobě píši,
ať to všichni ví a slyší.
Autor Corman Dallas, 02.11.2004
Přečteno 1772x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí