Setkání s L.

Setkání s L.

Anotace: ...

Setkání s L.

V oceánu širokém potkal jsem stvoření
a už pár nocí pluji jen vedle ní
pomatené smysly mé nemohouc se odtrhnout
voda plíce mé snaží se roztrhnout
vždy byla pro mne láska podobná mýtu
proto ja teď troskotám na útesu citu
srdce mé v proudu mořském jest
pro me je jasná jen jedna z cest
ja poplavu s ní na konec světa
jen tato touha ve me právě vzkvetá
Autor Horse21, 14.12.2009
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí