MIM

MIM

Anotace: beze slov :)

Žádný šprým,ani radu nemá
Mim je mimo,huba němá!
Dělej salta
Stav na hlavu
Beze slov nastav tvář davu
Slyším slova

Teď mluví ruce
Ach,tak smutný příběh
Co se stalo ptákům při hře
Ten plešatý-noha praví
Hodí minci-pán se baví
Záda mlčí
Autor older, 30.11.2005
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí