Co cítím

Co cítím

Anotace: Ach jo!

Nejde vyjádřit, co k tobě cítím,
ale jistě vím, že se nemýlím.
Nemýlím se, protože to vím.
Proč to vím? To ti ale nepovím.

Určitě cítím bezmeznou lásku,
vidím v tobě bohyni a krásku.
Chci být pořád jenom vedle tebe.
Nejsem s tebou, srdíčko mě zebe.

Už tě zas vidím pod stříškou sedět.
Miluji tě, musím na tě hledět.
Na tě se hledí opravdu krásně,
máš v sobě hodně lásky a vášně.

Doufám, že chápeš, co k tobě cítím.
Co jsem tu napsal a co tím míním.
Hlavní roli jsme hráli já a ty.
Taky chci jednou líbat tvoje rty.
Autor Corman Dallas, 02.11.2004
Přečteno 1621x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (12x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí