Políbím tě

Políbím tě

Anotace: jak jinak...

Políbím tě, kam si budeš přát,
Políbím tě, až tě budu hřát,
Políbím tě, když promluvíš,
Políbím tě, po mně toužíš.

Políbím tě, důkaz mé lásky,
Políbím tě, bez nadsázky,
Políbím tě, něžně a hluboce,
Políbím tě, stále i více.

Políbím tě, než na mě mrkneš,
Políbím tě, než mi usneš,
Políbím tě, Miluju tě!,
Políbím tě, říkáš chci tě...
Autor Izzik, 14.12.2009
Přečteno 492x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí