Pozapomenutá

Pozapomenutá

Anotace: Rád bych taky jednou přispěl do sekce "Básně - Zamilované, vyznání" :-)

Pozapomenutá
duše muže.
Kdo za to může,
že tak těžce dýchá,
pajdá a vleče se jak bez těla?

To nic,
to zas jenom jedna slečna nechtěla
být si o pár tepů blížší
Co s tím,
když se dějiny mého srdce
v singuláru píší?
Autor Mallerick, 14.12.2009
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: jarmil, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí