už navěky spolu

už navěky spolu

Anotace: navěky

jen a jen s tebou,
už na celý život,
všude tě mít sebou,
přečkaje všech špatných příhod.

Slibuji ti věrnost,
jsem navždy už jen tvůj,
lásku a vztahu pevnost,
to je ten největší sen můj.

Jsi moje dušička,
má touha,mé přání,
vidět ty tvé očička,
co ve snu mě chrání.

spi sladce mé sluníčko,
ať uplyne den a večer se uvidíme brzičko:-*
Autor stefi, 15.12.2009
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, come-past traveller, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí