Miluji Tě!

Miluji Tě!

Anotace: Už nevím jak dál

Miluji Tě, to snad víš,
snad mé city pochopíš.
Nezmění se mé city k Tobě,
ať budu živ či ležet v hrobě.

Jak včela med nám nosí,
ať jsme či nejsme bosí.
Chci s Tebou chodit v trávě,
budeme to určitě zvládat hravě.

Když se na Tebe dívám,
krásné myšlenky mívám.
Nemívám je, stále je mám,
klidně za Tebe život dám.

Jsem jak Měsíc dívající se na Zemi,
když mohu být vedle Tebe.
Musím být asi v sedmém nebi,
ale nejsem, Ty jsi mé sedmé nebe.

Chci s Tebou být noc i den,
Lásko, Ty jsi můj životní sen.
Ani jarní poupě,
nemá na Tvou krásu.
Chci s Tebou sdílet jedno doupě,
dopřej mému srdíčku spásu.

Chceš se mnou chodit Lásko má?
pokud ne, řekni mi do očí, ne pápá.
A já Tě ze svého srdce odsunu,
ať jiná mi vleze do mého osudu.
Autor Corman Dallas, 02.11.2004
Přečteno 2428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí