Strach

Strach

Anotace: vše co mě sužuje...musela jsem se vypsat...

Když si mi to řekl,
ztratila jsem slova,
nenašla jsem žádnou větu!
Nechci už to zažít znova!

Tu krutou nejistotu,
vystřídal strach.
Usadil se na mém srdci
jak dráždějící prach!

Vím, často jsem daleko.
Není to má volba,
ale prosím mysli na to,
že já jsem tvá holka!

Milující dívka,
pro kterou snášíš modré z nebe.
Já vážně nic nechci,
nic na světě, kromě tebe!

Ty jsi ten poklad,
za který budu bojovat.
Nenechám se obrat,
nikoho už nebudu tak milovat!

Lásko prosím mysli,
v srdíčku mě máš!
Nezapomen na princeznu,
nebo se aspon snaž!
Autor Bereniké, 15.12.2009
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š., come-past traveller
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdyby muži více otvíraly oči, tak bychom nebyly tak smutné, že?

15.12.2009 17:38:00 | come-past traveller

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí