Vzpomínám a sním

Vzpomínám a sním

Anotace: Jen tak sním

Jen tak si ležím a vzpomínám,
vzpomínám na lásku,
na mou milou Stázku.

Poslouchám hudbu,
nechávám ji mou hlavou znít,
promítám si hlavou film života
a můžu jen snít.

Sním o tobě,
o kom sníš ty,
záleží na tobě.

Sním o tvé tajnosti,
věř, dnes už jsou to hlouposti.
Sním o krásce,
o milované Stázce.

Mám tě rád.
Autor Keyboard Boy, 30.11.2005
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí