Věř mým slovům

Věř mým slovům

Anotace: Lásko, prosím...

Kapuce halí mou hlavu.
Nechci, aby mě kdokoliv
viděl v tomhle stavu.

Očka rozmazaná,
líčka uplakaná.
Blondatá křehká dívka,
omyl těžká cholerička!

Tak moc se nesnáším,
nedokážu se do zrcadla podívat.
Při těžkých chvílích mě drží fakt,
že jednou budu s tebou usínat!

Při pohledu na fotky,
hrábnu na stříbro ve výstřihu.
Trápím se, brečím...
...nemá to cenu!

Ty jsi daleko, pryč!
Já jen věřit mohu,
že až se ráno probudím,
budem zase spolu!

Lásko, věř mým slovům!
K životu tě potřebuju!
Vím často se opakuju,
ale lhát nebudu
o tom, že tě MILUJU!
Autor Bereniké, 15.12.2009
Přečteno 415x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik, Neldor
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené ST

17.12.2009 18:25:00 | Radek.oslov.Šafárik

Nebreč, bude líp

15.12.2009 19:56:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí