Píšu psaní

Píšu psaní

Anotace: Vyznání

Zas je večer a píšu ti psaní,
psaní, které ráda čteš,
myslím si, že to nebude lhaní,
když napíši, že mě také chceš.

Jsi líbezná, když se směješ,
jsi křehká, když se chvěješ.
Jsi to prostě ty, kterou mám rád,
a věř mi, že nejsem tvůj jen kamarád.

Má krásko nevšední,
počkám, až se zítra rozední,
abych tě mohl vidět
a zas tě slyšet.

Zkrátka a dobře, mám tě rád,
mohl bych s tebou být napořád?
Autor Keyboard Boy, 30.11.2005
Přečteno 667x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí