Tak čauko ;-)

Tak čauko ;-)

Anotace: ..!..(-.-)..!..

Život na dva póly rozdělený
Přes den tvářit se happy
Po šesté už unavený
V noci ze srdce jen střepy

Jednou dole, podruhé ještě níž
Proč jen já trápit se mám
Proč i ty své noci neprobdíš
Poklonu ti k nohám skládám

Tak se měj královno
Sbohem má můro noční
Bez tebe stojí žití za hovno
Sny jiného navštěvovat začni
Autor Nomad, 16.12.2009
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, Holly-EnD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám podobný problém....snad to brzy skončí.

26.12.2009 23:21:00 | Nevis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí