Pro NI

Pro NI

Anotace: Jsi sladká

Ahoj Lásko mám Tě rád,
víc než spoustu marmelád.
Mám Tě rád čím dál více,
rukou Ti chci hladit líce.

Levou rukou o srdíčka,
a zavírat přitom víčka.
A teď zase pravou rukou,
nenechám na Tě niť suchou.

V srdíčku mám spoustu citů,
neschováš se do úkrytu.
Neschováš se nikdy nikde,
až k tobě má láska přijde.

V hlavě mám jen jednu větu,
to jest moje hlavní meta.
Kterou chci teď říci Světu,
MILUJI TĚ zní ta věta!!!
Autor Corman Dallas, 02.11.2004
Přečteno 1118x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí