UKOLÉBAVKA

UKOLÉBAVKA

Anotace: Pro tebe

Dnes si na četníka hraj,
projdem svět až na sám kraj,
až tě dlouhatánské míle unaví.
A když přestaneš si hrát,
půjdeš do postýlky spát,
sny pak vyléčí tvý nožky bolavý.

Teď buď tiše...ani muk!!
Už jsi velký, velký kluk.
Už sám bez pomoci můžeš klidně stát...
Na vše špatné pozor dej,
žádný den však není zlej
a když budu s tebou nebudeš se bát...

Podívej se na nebe...
koník letí pro tebe,
abys mohl létat kam jen chceš.
Jednou za pět století
koník s bílou perutí
přijde z knížky kterou před spaním si čteš.

Teď buď tiše...ani muk!!
Už jsi velký, velký kluk,
ve spánku se můžeš tiše smát.
A když zkončí dlouhý den,
do rukou tě vezme sen
a když budeš se mnou, nebudu se bát...
Autor Magna, 30.11.2005
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za 100, jen doporučuji ještě jednou projít ten rytmus, trochu to zlobí. Ale na efektu a kouzlu to nijak neubírá.

01.12.2005 09:14:00 | Daniel S.

Nemám z toho nějak slov. Líbí se mi... 100

30.11.2005 22:52:00 | BlackTangerine

když jsem to ukládala, tak mi začalo zlobit připojení, tak jsem to v panice rychle uložila, aniž bych kontrolovala, tak se omlouvám za překlep a ostatní....Dík, MARZI...

30.11.2005 22:31:00 | Magna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí