Neděle večer

Neděle večer

Anotace: Je to báseň pro ty co někoho moc milujou.....

Je neděle večer, teď jen tak
přemýšlím a myslim na Tebe,
a je mi strašně těžko bez Tebe,
protože jsem blázen do Tebe,
teď chtěl bych být s Tebou,
moc mi chybíš,
jsi mou milovanou,
chtěl bych Tě hladit
po Tvých jemných vlasech,
všude Tě líbat,
chtěl bych cítit Tvoji vůni,
krásně voníš,
chtěl bych se Ti koukat do Tvých
krásných očí,
chtěl bych Ti stále říkat krásná slova,
ale ty slova nikdy nevyjádří
Tvo krásu a Tvůj půvab.
Jsi prostě má jediná, kterou
tak moc miluju.
Autor SPEADER, 30.11.2005
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí