"Vyznání"

"Vyznání"

Anotace: Báseň k vyznání lásky.

Teď píši Ti na tento papír,
jsi pro mě jako vzácný safír,
jsi mou písní,
kterou rád poslouchám,
jsi jako poupě,
které stále vykvétá v krásnou růži
a příjemně voní,
ta vůně mě zmámila,
vše o Tobě mi oznámila.

Nechci aby jsi byla jen
mým pouhým snem,
chci aby jsi byla mou dívenkou
každým dnem,
chci s Tebou sdílet všechny krásné chvíle,
chci aby jich bylo hodně moc,
chci ti dávat každý den pusu na dobrou noc,
vždyť přece nechci tak moc,
prostě miluji Tě strašně moc.

Miluji Tě takouvou jaká jsi,
vždycky Tě takovou budu brát,
jen už nedokážu být jen pouhý kamarád,
vždyť Ty víš,
že jsem Tě měl vždycky moc rád,
teď přišla chvíle,
kdy jsem Ti to už musel říct,
proto píši Ti tuhle báseň,
protože jsem do Tebe naprostej blázen.
Autor SPEADER, 30.11.2005
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí