Má vysněná rodina

Má vysněná rodina

Anotace: Pohádkovým příběhěm končím a sněním začínám!

I přes můj docela nízký věk,
si myslím, že jsem dospěla!
Začínám brát život jinak,
už nejsem jenom já, jsme dva!

Jen díky tobě
mám nevysvětlitelnou touhu.
Touhu mít jednou dítě
a dát mu všechnu lásku, kterou mohu!

Chci mít chlapce
s očima modrýma jako studánky
a s usměvem od ucha k uchu...
...přesně jak máš ty!

Vím, že budeš dokonalým otcem!
Je jedno jestli dceru nebo chlapce,
budeš je stejně milovat sladce,
v Naší zahradě houpat na houpačce!

Každý večer jim budeš předčítat,
ty obrázkové knihy, které si měl rád!
A já budu vzpomínat
na tuto básen, co jsem psala já!

Už se těším na první slovo,
krůčky a klubající se chrup!
Lásko štastní budeme jen spolu.
Mezi námi bude navždy pevné pouto!

Víš, chci s tebou prožít vše,
dobré i to zlé!
Vždy budem stát bok po boku
jako strážní andělé, manželé a přátelé!!!
Autor Bereniké, 16.12.2009
Přečteno 393x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Giginka, Mbonita, Květka Š., Neldor, januve
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu nízký věk na takové myšlenky :) Ale snad vám to vyjde :)

16.12.2009 19:21:00 | januve

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí