Rozplynuté vzpomínky

Rozplynuté vzpomínky

Anotace: Láska, vlak a mrak...

Láska je jako na páru vlak,
když z něho vystoupíš vidíš jen mrak.

Za čas se mráček na nebi rozplyne,
pro jednu lásku človíček nezhyne.

Človíček nezhyne, však srdce zabolí,
jako když z mašiny koleso opustí soukolí.

Vlak může vykolejit a člověk taky,
jediné co pak zbývá nám,
je dívat se v mraky...
Autor vojtaz, 16.12.2009
Přečteno 319x
Tipy 13
Poslední tipující: Zefi, divoska_jaja, susana načeva, Špáďa, Květka Š., KockaEvropska, Aka Kiss, Štička, januve
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí