Láska je...

Láska je...

Anotace: ...

Láska je…
Láska je kruh. Láska je duch.
Láska je vzduch v našich rukou.
Láska jsou srdce, která tlukou.
Lásku si nechytíš, láska ti nezbude.
Lásku když rozdáš všem, hodně jí bude.
Láska tě bolí, a přesto ji chceš.
Láska je život a láska je lež.
Láska je pápěří. Láska je krásná,
i když teď nevěřím, že také laská.
Láska je bolest a bolest je láska.
Láska tě svazuje jako ta páska.
Láska je nenávist, která tě mrzí.
Láska je pocit, který mění se brzy.
Láska je slza, která je krvavá.
Láska je kůže, jež je tak bělavá.
Po kůži teče nám krvavá slza,
to je ta láska, která je drzá.
Láska je něco, co chceme všichni.
Láska je pro všechny, no tak si výskni!
Možná tu pro tebe taky kus bude…
Autor Štička, 16.12.2009
Přečteno 495x
Tipy 3
Poslední tipující: Miroslav Možný, susana načeva, larissa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí