Všední

Všední

Anotace: Jsou dvě cesty, jedna je úzká, druhá široká, kterou kdo půjde?

Prší, kola autobusu stepují asfalt,
vezeš svůj osud.
Po sklech kapky stékají, jsou to tvé slzy,
slzy mnoha okamžiků a flétna deště vyhrává.

Čekám na staré zastávce,
ptáci křičí odpoledne,
večer kluše z lesů a autobus ukrajuje náš čas.

Nedočkavost stoupá ze srdcí,
z nedaleké hospody zní kytara,
tma jde krajinou a světla autobusu olízla čekárnu.

Vystupuješ, co krok, to minulost,
co krok, to budoucnost.
Vešla jsi do mého stínu,
a pouliční lucerna maluje naše sousoší.
Autor Hombre, 16.12.2009
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: Makula, Nussichoco, Giginka, Elisha, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

vešla jsi do mého stínu - super !

16.12.2009 21:14:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí