Světlo v tunelu

Světlo v tunelu

Anotace: Ten, kterýho si ze srdce asi nevyrvu

Jsem kanárek v kleci
která bohužel není zlatá.
Tys ten co objevil,
kde je má Achilova pata.
Jsem sochou z mokré hlíny,
a chtě nechtě podléhám,
pod sílou tvého dláta.

Vím přesně kam jít a kudy,
ale brání mi v tom mříže,
a srdce co občas si vlastní rány líže
a pak napovídá bludy.

Jsi mým světlem v tunelu,
ale také temnou kopkou.
Citím se jak umírající oheň
ve vlastním popelu.

Ptám se tě tiše
jako každý den,
řekneš mi, že mě máš rád
nebo - "tak holka na mě zapomeň!?"
Autor Květa, 01.12.2005
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem sochou z mokré hlíny a chtě nechtě podléhám
síle tvého dláta... To je krásné
I já jsem socha, která nebude nikdy dokončená..

08.01.2006 11:48:00 | Hanina

to uklidňující světlo na konci tunelu se může proměnit v nákladní vlak přijíždějícím tvým směrem..

21.12.2005 02:44:00 | fiXXXer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí