TY

TY

Anotace: Scházíš mi

Potřebuji tvoji lásku,
potřebuji tvoje srdce.
Nemám ani pramen vlásků,
a proto mám prázdné ruce.

Mít tak v rukou tvoje vlásky,
mít tak v srdci tvoji lásku.
Byl bych šťastný bez nadsázky,
a proto mám lásky masku.

Potřebuji tvoje oči,
potřebuji tvoje rty.
Nemám ve snech vlastní kočí,
a proto neřídím svoje sny.

Mít tě ve snech, po tom toužím,
a proto chci být jen vedle tebe.
Smutním, když se s tebou loučím,
chvíle s tebou je sedmé nebe.

Potřebuji tvoje líce,
potřebuji tvoji bradu.
Nemám lásku, chci ji více,
a proto hledám něčí radu.

Mít tě vedle sebe, to je sen,
nejsou to jen planá slova.
Chci být s tebou každý den,
protože jsi krásnější než supernova.

Potřebuji tvoje uši,
potřebuji tvoji tvář.
Už to všichni tuší,
že jsi má jediná zář.

Chtěl bych ti jednou ouška líbat,
jsi krásnější než niagarský vodopád.
A proto ti chci stále říkat,
jak moc tě lásko mám rád.
Autor Corman Dallas, 02.11.2004
Přečteno 1416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí