Stesk a chtíč-přesto žádost

Stesk a chtíč-přesto žádost

Anotace: :-)

7.12.2009 12:07

Stesk a chtíč-přesto žádost

Jak se domluvit
jak se srazit
když nabídky nemáš
možnosti nejdou
však touha
a chtíč mě drtí
po Tobě a Tvém těle
má duše
nezkrotná vášeň
jen touží
po boku Tvém být
vnímat a cítit
Tvé tělo
ve vášnivé rozkoši
plných vzdychů
a v náručí mé
Tebe mít
s víkřiky
drážděného klínu
v bohémském opojení
a ďábelském řevu
Autor JarekBrnoCz, 17.12.2009
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká.

25.12.2009 20:21:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí