Křídla noci

Křídla noci

Anotace: nejednou překryla i vaše oči se srdcem

Když noční motýl křídla rozevře
a stín vstoupí mezi nás,
tak slunce na tenhle svět zanevře,
zapomenem denních krás.

Noční motýl barvami šedými
zahraje v záblesku měsíce,
já cítím propast mezi sobě milými.
Slova pálí a srdce prosíce.

Můra odlétá ve světle luny
do moře snů a vzpomínek,
kde neplují žádné čluny
a plní ho strastí pramínek.

Slunce vypaří to moře smutků.
Ale motýli ve skrytu na lunu čekají,
tuší strach a zlobu našich skutků,
co pro ně moře zase naplní.
Autor vox animi, 17.12.2009
Přečteno 382x
Tipy 7
Poslední tipující: Patrik Mališ, Lorraine, Mraveneček, Giginka, Romana Šamanka Ladyloba, toulavá naděje
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí