Vrána k vráně sedá!

Vrána k vráně sedá!

Anotace: jsme stejní a přitom tak odlišní!

Můj život pochopí málo kdo,
však ty ho chápeš ze všech nejlíp!
Nemusím ti říkat proč,
dost dobře víš jak moc jsme stejní!

Na první pohled,
oba krásní a milý!
Na ten druhý,
protivní a agresivní!

Když jsme spolu,
Naše srdce srostou v jedno!
Samota Nás zabíjí,
uvnitř duše máme prázdno!

Názory, které se neshodují
a probouzí hádky.
Nejprve si stojíme za svým,
později bereme oba slova zpátky!

Nechceme si ubližovat,
chceme jen aby ten druhý pochopil,
co je pro každého z Nás důležitý,
tolerovat ty věci se naučil!

Život máme dohromady složitý,
ale bez sebe nejsme nic!
Chceme mít své světy spojené
a na druhou stranu bez hranic!

Už vím co je to Láska,
ty si mi ji dal!
Poznala jsem ji nedávno,
když své srdce si mi podával!
Autor Bereniké, 17.12.2009
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Špáďa, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí