Démanty

Démanty

Anotace: miluji lidské diamanty

Tvé nádherné oči,
tvé blyštivé diamanty,
nádherná nebesa,
kde krouží motýlci,
nebo horské plesa...

Dívat se do nich...

Topit se v oceánu,
běžet v širém lánu.
Vznášet se v nebesích,
usínat na mezích.

Tvé blyštivé hvězdičky...
Miluji je...
Autor Jan Christian Hán, 17.12.2009
Přečteno 372x
Tipy 11
Poslední tipující: Pevya, Lorraine, Psavec, zelená víla, Doradan, Churry, L. Šebestián Borský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí