Mluvení těla

Mluvení těla

Anotace: třeba to tak opravdu je...dofám že to prsty raději chtějí než třeba mačkat spoušť.....

Celé krásné lidské tělo,
říká, co by srdce chtělo,
že po lásce touží,
jen lásku chce mít
jen lásku, ten krásný cit,
po rozumu chce chtít....

Ruce, dlaně, prsty,
s žilkami jako listy,
ohýbají se a volají.
Dotýkat a hladit mi chceme,
prsty říkat mám tě rád a objímat,
tělo dotyky milovat...

Nohy, kolena a chodidla
volají: Pusť nás z udidla,
pusť nás z okovů do dálek
a rozleť se s námi,
za tou jedinou, jedinou,
za láskou, tou květinou...

Oči, které se radují v radosti,
že vidí krásy krás všeho hojnosti
ale zamilovaně a nejraději,
když vidí milé svého druhu,
v těle démanty Srdce pruhu....

Celé to krásné tělo
mi říká miluj...
Svou růži opěvuj...
Poslechnu tě mé tělo,
aby srdce lásku mělo....
Autor L. Šebestián Borský, 17.12.2009
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Jan Christian Hán
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí