Láska nejsou pouze slova

Láska nejsou pouze slova

Anotace: Pro každého

Láska nejsou pouze slova,
Láska nejsou pouze řeči.
Láska ji rty z medu sková,
Když je pryč, tak každý brečí.

Láska nejsou pouze srdce,
Láska nejsou pouze oči.
Útočí na tebe prudce,
Však láska si tě neochočí.

Ochočí tě druhá strana,
Kterou ve svých očích vidíš.
Nikdy nevíš, kde je hrana,
Za kterou se pořád plížíš.

Cesta za ní není snadná,
Není to je pro krasavce.
I když se zdá býti matná,
Zkus se věnovat teď lásce.
Autor Corman Dallas, 02.11.2004
Přečteno 811x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí