Já a ty!

Já a ty!

Anotace: ...

Já jsem nebe přízraků,
co blesky šlehá,
ty slunce zázraků,
co paprskem po mně běhá.

Já jsem hvězda zářivá,
co svítí za noci,
ty kometa,co zazpívá,
a má mě v moci.

Jsem luna v novu,
ty pramen řeky,
co chytá mě znovu,
co vánek má lehký.

Jsem hora mezi lesy,
ty nejvyšší stromy,
tak zářivé jsou tvé vlasy,
že osvítí i domy.

Jsem skála držící,
ty hluboká oceán,
vlny tryskající,
jak největší z ran.

Jsem vánek foukající,
ty ropálená zem,
horko,jest do nebe´s volající,
cítím každý tvůj vjem.

Jsem růže bez trní,
ty květ rudý,
co uhrane mě vášní,
tak pověz kudy.

Jsem klisna bělá,
ty útes za pláží,
tichá a smělá,
bariéry útěku mi zaráží.

Jsem písek na poušťi,
ty voda průzračná,
co zář rozpoušťí,
jsi tak zázračná.

Jsem žena snová,
ty žena jediná,
co prošla mou znova,
aby mě ochránila!!!
Autor Izzik, 17.12.2009
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí