Láska

Láska

Anotace: O lásce

V lásce o peníze nejde,
do srdcí i těch nejchudších se vejde.
Především o city v lásce jde,
je hloupý ten komu to nedojde.

Lásce se duše musí darovat,
možná vás bude někdo milovat.
Pokud se to nepovede, je to smůla,
neznamená to ovšem, že jste nula.

Láska není pouze sladkým pojmem,
někoho okouzlí prvním dojmem.
Starat se musíte o svou lásku,
jinak mezi sebe dostanete černou pásku.

Láska je věcí křehkou,
ale není věcí lehkou.
Kdo v lásce přestane milovat,
bude toho v životě litovat.

Přišel jsem o krásnou lásku svou,
chce být pouze kamarádkou mou.
Je mi to tak líto,
moc dobře ví to.
Autor Corman Dallas, 02.11.2004
Přečteno 1033x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí