Motýl

Motýl

Anotace: kritizujte, chvalte, odvolávejte se na můj věk a ohrané rýmy.. je to jen maličký pokus.. ale pro mě je v tom víc.. :)

Vidím jej ve svých snech
přilétá ke mně tiše,
- je tak daleko -
však jako by byl na doslech
a do srdce mi verše píše..

Ztrácím hlavu, můj Motýle,
to všechno pro tvůj jasný třpyt..

Ach, jak rychle jsem se nechala okouzlit..
Ale nedám si říct, nechci se poučit..
Autor kaaamiiii, 18.12.2009
Přečteno 441x
Tipy 2
Poslední tipující: Roman.Tycka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí