ty moje sluníčko

ty moje sluníčko

Anotace: dávám ti své srdíčko..

dávám ti své srdíčko,
daruj mi z tvého také maličko,
vždyť ty jsi to moje sluníčko,
co na cestu mi svítí,
když už nevím kudykam,
voníš jak jarní kvítí,
jen pro tebe se jiným zamykám.
Autor stefi, 18.12.2009
Přečteno 441x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, come-past traveller, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí