BOHUŽEL NAPOSLEDY

BOHUŽEL NAPOSLEDY

Anotace: :'-(

Vzpomínáš? kousal jsem si nehty
nechoval jsem se tak jak bych měl
strašně jsem pil a ty?
byla jsi zlato skočil bych z mostu kdybych zapoměl
dala jsi mi co jsem chtěl
znám tvé pocity
když jsem tě smát uslyšel
vím že tě miluji a ty?
jako bych zmizel
rozumím tomu co povídáš
rozumím tomu jak se chováš
čemu nerozumím je to jak mohl jsem ti jen tak moc ublížit
vlastně se s tím nedá ani žít
dobrou noc
a sladký sny
přeji ti nekrásnější život a moc
přeji ti nejkrásnější dny
NAPOSLEDY CHCI ŘÍCT
MILUJI TĚ
A NEDOVOLÍŠ MI TO ŘÍCT VÍC
Autor Mirusek, 18.12.2009
Přečteno 402x
Tipy 7
Poslední tipující: Lylča, Mraveneček, Roman.Tycka, Larey, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip.

18.12.2009 23:27:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí