Láska

Láska

Anotace: Co dokáže láska?Všechno...

Láska tě ovládne, spoutá a zahřeje,
láska tě omámí,rozkoš ti dopřeje
Láska tě okouzlí,rozpotá vášeň,
láska tě osmělí, odstraní bázeň
Láska je magie,srdíčko buší,
jediným polibkem všechno se ruší

Láska ti rozproudí krev ve tvém těle
láska je svěží, cítíš se skvěle
Láska je oheň co rozžhavý plamen,
láska tě skolí než řekneš ámen

Láska tě ohromí jako blesk z nebe,
láska je čaroděj, ovládne Tebe
Láska je lektvar,co chutná tak sladce,
láska je krásná jako v pohádce

Bez lásky nelze žít,toť svatá pravda,
láska je pravá,když není zrada
Láska jsou polibky,ale i důvěra,
láska jsou dotyky,avšak ne nevěra
Autor Andrea de Taverne, 01.12.2005
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

láska je...
a má tisíc podob.

01.12.2005 16:15:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí