Ptáček Láska

Ptáček Láska

Anotace: přiletíš....a za to tě mám rád

Lásko má...
přiletělas
jako malý
vrabčáček, jako malá sýkorka
chmýříčka,
co tě halí
tvá křidélka dlouhým letem horká

na mou dlaň
sis sedla, maličký ptáček
a tvůj maličký rtíků zobáček
mě hladil a zpíval

Já tě mám rád
můj ptáčku
má sýkorko
zobáčku

A objímal jsem tě
ve své ruce
a děkoval za dlaň
a za tvé křídla...
Autor Jan Christian Hán, 19.12.2009
Přečteno 543x
Tipy 3
Poslední tipující: Miroslav Možný, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí