Pro prince

Pro prince

Anotace: ze třetí bé

Jsi mým princem z třetí bé,
vybrala jsem si tě hned.
Za to, abych byla tvá,
dala bych snad celý svět.

Chci si s tebou povídat
a hrát slovní hrátky.
Probrat všechna témata
od života po pohádky.

Pak tě něžně obejmout
a letmou pusu dát.
Tváříš se tak netečně,
ale třeba bys byl rád.

Chci každý večer usínat a spát v tvém objetí.
Chci se ráno probudit a vědět, jak je ti.
Chci už přestat snít a dát najevo city,
třeba už pak pochopíš, že celým mým snem jsi ty.
Autor Lucci Narr Pavlowna, 19.12.2009
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: Roman.Tycka, Mraveneček, Koza, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí